Eerste trip bekend!!

 

 

Eindelijk mogen wij dan ook mededelen dat onze eerste trip gepland staat, en wat voor één.

Op zaterdag 15 oktober 2016 staat onze eerste trip gepland naar Europa Park, gelegen in het rustig plaatsje Rust in Duitsland. Eenmaal binnen is er niets meer te zien van de rust. Europa Park is het grootste pretpark van Europa (1,5 keer groter dan Disneyland Parijs) en met maar liefst 13 achtbanen lijstaanvoerder in Europa. Het park beschikt over maar liefst 100 verschillende attracties voor jong en oud, groot of klein.

Natuurlijk geven we jullie dan ook voldoende de tijd om alles te ontdekken van 09:00 uur in de ochtend dat wij arriveren en om 20:00 uur gaan wij huiswaarts. Genoeg tijd dus om alle 13 achtbanen en de overige 87 attracties te testen.

Meer informatie over de prijs, reistijden & alle andere informatie klik dan hier

Europa Park is EXCLUSIEF (in Nederland) te boeken bij Theme Park Travel. Laat deze kans niet liggen en boek vandaag nog jou reis want Vol= Vol!!

Comments

Geef een reactie