Bellewaerde

Bellewaerde, gelegen in Ieper, is één van de grootste recreatieparken in België en ontvangt jaarlijks zo’n 700.000 bezoekers. Kun je nooit kiezen tussen een dierentuin of pretpark dan is Bellewaerde de beste combinatie van beide parken.
per person

Bobbejaanland

Bobbejaanland ’t plezantste land! Vlak over de Nederlandse grens in Lichtaart ligt het familiepark Bobbejaanland. Met een 40 attracties geheel in de stijl van indianen en cowboys heeft Bobbejaanland vermaakt voor zowel groot en klein als voor jong en oud.
per person

Disneyland Parijs

Stap binnen in een wereld vol magie! De vijf landen van het Disneyland® Parijs bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen. Beleef de sprookjes uit uw kindertijd en ontmoet de figuren uit de klassieke Disneyverhalen.
per person

Efteling

De Efteling betovert Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert.
per person

Europa Park

In één dag een tocht door Europa, dan ga je naar Europa Park! Met meer dan 100 attracties is Europa Park het grootste pretpark van Europa, verdeelt over 14 Europese landen die volledig gethematiseerd zijn in hun originele aard.
per person

Hansa Park

Het enige pretpark in Duitsland vlak aan zee In het meest noordelijke deelstaat in Duitsland, Schleswig-Holstein, ligt het pretpark Hansa Park. Minder bekend onder de Nederlanders, maar daardoor niet minder leuk! Met een 36 attracties waarvan 6 achtbanen en daarnaast
per person

Heide Park

Heide Park is na Europa Park het grootste pretpark van Duitsland. Gelegen in het noordwesten van Duitsland, in de plaats Soltau. Met meer dan 50 verschillende attracties en show, de hoogste houten achtbaan ter wereld en Duitsland enige Wing Coaster
per person

Holiday Park

Holiday Park: Kicks en plezier voor jong en oud! Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim. Het familiepark biedt, met meer dan 30 attracties, heel wat wils voor jong en oud.
per person

Movie Park

Hoera, ik ben in de film! In Movie Park Germany worden grote bioscoopfilms werkelijkheid. Geniet van meer dan 40 attracties en shows die allemaal in het teken van film staan en ontmoet je favoriete tv-helden in levende lijve.
per person

Movie Park (Halloween Horror Fest)

In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters en hongerige weerwolven dwalen door de straten en spookhuizen.
per person