Na een periode van lang wachten is het dan eindelijk allemaal geregeld, Theme Park Travel is een feit! Met Theme Park Travel kunt u geheel verzorgd samen met uw vrienden/familie/collega’s/kennissen of buren een fantastische dag beleven in één van de vele pretparken. Een groot deel van ons is ook nog eens exclusief wat betekend dat wij de enige tour operator in heel Nederland zijn die deze reizen aanbieden.

Inmiddels is het zomerseizoen al voorbij maar dat wil niet zeggen dat het dan ook gedaan is met de pret, met Theme Park Travel is het iedere trip plezier voor jong en oud. Wij zijn daarom ook druk bezig om voor het eind van het pretparkseizoen van dit jaar nog een aantal leuke trips te plannen. Dat betekend natuurlijk niet dat als de parken dicht gaan er niets meer te beleven is, er zijn namelijk ook een aantal parken die het gehele jaar geopend zijn of in de winterdagen op een aantal speciale dagen geopend zijn voor een fantastische winterbeleving.

Houdt de komende dagen de website en Facebook goed in de gaten welke reizen wij gepland hebben en welke u al kunt boeken. In oktober zal namelijk al de eerste bus vertrekken. Ga mee met ons op reis en ‘Face Your Fun’.

 

 

 

Eindelijk mogen wij dan ook mededelen dat onze eerste trip gepland staat, en wat voor één.

Op zaterdag 15 oktober 2016 staat onze eerste trip gepland naar Europa Park, gelegen in het rustig plaatsje Rust in Duitsland. Eenmaal binnen is er niets meer te zien van de rust. Europa Park is het grootste pretpark van Europa (1,5 keer groter dan Disneyland Parijs) en met maar liefst 13 achtbanen lijstaanvoerder in Europa. Het park beschikt over maar liefst 100 verschillende attracties voor jong en oud, groot of klein.

Natuurlijk geven we jullie dan ook voldoende de tijd om alles te ontdekken van 09:00 uur in de ochtend dat wij arriveren en om 20:00 uur gaan wij huiswaarts. Genoeg tijd dus om alle 13 achtbanen en de overige 87 attracties te testen.

Meer informatie over de prijs, reistijden & alle andere informatie klik dan hier

Europa Park is EXCLUSIEF (in Nederland) te boeken bij Theme Park Travel. Laat deze kans niet liggen en boek vandaag nog jou reis want Vol= Vol!!